otohaber_logo
Haberler
Ultra Lüksler İçin Yetti de Arttı!
Üst sınıfa baktığımızda listenin en dibinde yer alan Bentley Continental Flying Spur’un 4 adetlik satışı kesinlikle bir başarısızlık değil.
Ultra Lüksler İçin Yetti de Arttı!
Lakin satış fiyatı yaklaşık 700.000 Euro olan bir otomobil daha ne kadar satılabilirdi ki? 4 adetlik satış bile Türkiye'nin geldiği refah seviyesine bir işaret olabilir! Bentley'in hemen ardından 5 adetlik satışıyla dikkat çeken Aston Martin Rapide için de aynı hikaye söz konusu. Yaklaşık 400.000 Euro'dan başlayan fiyatlarıyla dikkat çeken Rapide'in testimize katılan versiyonu yaklaşık 1.5 milyon TL değerindeydi. Bu ikilinin ardından nispeten daha "ucuz" sayılabilecek Maserati
Quattroporte'den ise 8 adet satıldı. Nispeten diyoruz çünkü bu araç için de başlangıç seviyesi 400.000 Euro seviyesinde! Tamamen yeni olmasına rağmen vergi mağdurlarından bir diğeri olan Jaguar XJ'den ise sadece 22 adet satıldı. Otohaber okurlarının bu sınıftaki favorisi Porsche Panamera ise dizel motorunun doping etkisiyle 117'ye yükseldi.

F SEGMENTİ SEDAN

Model Adet
Bentley Continental Flying Spur 4
Aston Martin Rapide 5
Maserati Quattroporte 8
Jaguar XJ 2
Porsche Panamera 117

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.