otohaber_logo
Haberler
VW ID.7 tanıtıldı
Tanıtılan VW ID.7 modeli, 700 km’ye kadar menzil sunuyor ve tasarımından panoramik cam tavanına, koltuklarından klima sistemine kadar her detayıyla öne çıkıyor.
VW ID.7 tanıtıldı

Alman üreticinin yeni elektrikli modeli VW ID.7'nin dünya lansmanı Şanghay’da yapıldı. 700 km’ye varan menzili, konforu ve diğer detaylarıyla oldukça iddialı görünen bu aracın 2023 yılı içinde Avrupa ve Çin'de; 2024'ten itibaren Kuzey Amerika ve Türkiye’de satışa sunulması planlanıyor. MEB platformu üzerinden geliştirilen VW ID.7 modelinde 286 HP gücünde elektrikli motor görev yapıyor. Bu araç, batarya kapasitesine bağlı olarak 700 km’ye kadar menzil sunacak.


1 / 6

Sürüş sistemiyle de ıddialı

Sürüş sistemiyle de ıddialı

ID.7 istenirse, çok şeritli otoyolda 90 km/s'nin üzerindeki hızlarda yardımlı şerit değiştirmeyi desteklemek için “Travel Assist” işlevinden yararlanıyor. Sürücü bu işlevi denetliyor. Ayrıca sürüş yorgunluğu da önemli ölçüde azalıyor. Otomatik park özelliği de bu araçta yer alıyor.

1 / 6

Sıra dışı tasarım

Sıra dışı tasarım

Yaklaşık 5 metre uzunluğu olan ID.7, eğimli tavan yapısı sayesinde coupe görünümüyle dikkat çekiyor ve 0,23 Cd'lik sürtünme katsayısına sahip.

2 / 6

3 / 6

İç mekan detayları

İç mekan detayları

ID.7’de 15 inçlik multimedya sistemi öne çıkıyor. Opsiyon listesinde Harman Kardon imzalı 700 watt'lık 14 hoparlörlü ses sistemi yer alıyor. 

4 / 6

Panoramik cam tavan

Panoramik cam tavan

Ayrıca sesli komut özelliği olan panoramik cam tavan, dokunmatik olarak opak ile şeffaf arasında ton değiştirilebiliyor 

6 / 6

Fonksiyonel koltuklar

Fonksiyonel koltuklar

Volkswagen'de ilk kez soğutma veya ısıtma dışında kurutma işlevine sahip Climatronic özellikli koltuk sunuluyor. AGR onaylı koltuklarda masaj işlevi de bulunuyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.