otohaber_logo
Haberler
Yeni şampiyon adayı
Ralli parkurlarının 2000'li yıllar boyunca tozunu alan Citroen WRC Takımı, yeni kurallara göre hazırladığı ve gelecek yıl etaplarla buluşturacağı DS3 WRC'yi Paris Otomobil Fuarı'nda tanıttı.
Yeni şampiyon adayı
Citroen WRT 2011 yılında Dünya Ralli Şampiyonası'nda yarışacağı otomobilini tanıttı. FIA'nın 2011 kurallarına göre hazırlanan DS3 WRC'de 304 HP güç üreten 1,6 litrelik benzinli motor görev yapıyor. Ralli parkurları için 4 tekerlekten çekişli olarak hazırlanan otomobilde yine ralli kurallarına uygun biçimde koruma ve takla barları bulunuyor.

Geliştirilmesinde Dani Sordo, Sebastien Loeb, Philippe Bugalski ve Sebastien Ogier'in rol aldığı DS3 WRC, ilk kez şubat ayında etaplarla buluşacak. Daha önce Xsara ve C4 modelleriyle şampiyonluk yaşamayı başaran Citroen, yeni otomobili DS3 ile Loeb ve Ogier ile 2011'de de şampiyonluğu hedefliyor.
Citroen DS3 WRC fotoğrafları için resme tıklayın!

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.