otohaber_logo
Haberler
Sebastian Ogier M-Sport ile anlaştı
4 defa WRC şampiyonu olma başarısı gösteren Sebastien Ogier, 2017 Dünya Ralli Şampiyonası’nda M-Sport takımında yarışacak..
Sebastian Ogier M-Sport ile anlaştı

Geçtiğimiz sezonun sonunda Volkswagen ile yolları ayıran şampiyon pilot, M-Sport ve Toyota ile testlere katıldıktan sonra sonunda tercihini M-Sport'tan yana kullandı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ogier "Bu sene birçok yeni şey olacak ancak kesinlikle sabırsızlanıyorum. Yepyeni bir takım olacak. Kesinlikle heyecan verici bir zaman." açıklamasında bulundu.

"Monte Carlo Rallisi yakında ve çok zamanımız kalmadı. Ancak hazır olmak için elimizden geleni yapacağız. Rekabetin farkındayız. Malcolm Wilson ve takımının başarıya ne kadar aç olduğunu görebiliyorum."

"M-Sport'la çalışmak konusunda oldukça heyecanlıyım ve kesinlikle podyumun ilk sırasını hedefliyoruz." dedi. Ogier'in takım arkadaşının Ott Tanak olacağı da gelen resmi olarak açıklandı. Ogier'in yardımcı pilotu ise Julien Ingrassia olacak. Tanak'a da Martin Jarveoja eşlik edecek.

Burak Kaya / otohaber.com.tr

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.