otohaber_logo
Haberler
Hyundai i10 2023 makyajı hazır
Makyajla birlikte içinde ve dışında çeşitli yenilikler gören Hyundai i10’un üretimi Nisan ayında İzmit’te başlayacak.
Hyundai i10 2023 makyajı hazır

Makyajlı Hyundai i10


Hyundai i10, A segmentinin en popüler modellerinden biri ve Türkiye'de bu segmentte üretilen tek otomobil. Üçüncü nesliyle yollarda olan Hyundai i10'a yapılan makyajla birlikte artık karşımızda daha modern bir minik olacak. 1,0 lt 67 HP ve 1,2 lt 84 HP olmak üzere iki motor seçeneğinin sunulduğu otomobilde 1,2 lt'lik motor sadece otomatikleştirilmiş manuel şanzıman (AMT) ile satılırken 1,0 lt'lik motorda manuel ve AMT seçenekleri de var.



Hyundai i10 1.2 MPI 84 PS AMT Testi

1 / 6

Hyundai i10 yeni renkleriyle dikkat çekiyor

Hyundai i10 yeni renkleriyle dikkat çekiyor

Hyundai i10'un yenilenen yüzünden yeni farlar, yeni ışık imzalı gündüz farları ve tamponlar dikkat çekerken, dokuz renk seçeneği arasına inci kaplamalı parlak ve açık gri “Lumen Grey” ve mavi-mor karışımı “Meta Blue” yeni alternatifler.

2 / 6

Hyundai i10

Hyundai i10

Makyajlı Hyundai i10, arkada da yeni LED stoplarla geliyor. Yeni stoplar, yatay bagaj kapağı çizgisinde bir "H" simgesi oluşturuyor. Makyajlanan model ayrıca yeni tasarlanmış 15 inç alaşım jantlara da sahip. Aracın 2D logoları da mat gri olarak hazırlanmış. 

3 / 6

Hyundai i10

Hyundai i10

Standart halinde 252 litre, koltuklar katlıyken de 1.050 litre bagaj kapasitesi sunan i10, iki kademeli bagaj paneli, tek elle arka koltuk katlama ve arka görüş kamerası da sunuyor. Yeni i10'un üretimi, Nisan ayında Hyundai'nin İzmit'teki fabrikasında başlayacak. 


4 / 6

Hyundai i10

Hyundai i10

8 inçlik multimedya ekranı, Sesli Video Navigasyon (AVN), kablosuz Apple CarPlay, Android Auto, kablosuz şarj cihazı ve en son Bluelink® telematik güncellemesi Hyundai i10'da makyajın getirileri arasında yer alıyor.

5 / 6

Hyundai i10

Hyundai i10

Standart olarak 4,2 inçlik bilgi ekranının sunulduğu gösterge tablosunda dijital seçeneği de var. Grafikler Hyundai'nin son dönemdeki yeni modellerinden tanıdık.

6 / 6

Hyundai i10

Hyundai i10

Otomobilin iç mekanındaysa mavi renkli ambiyans aydınlatmaları öne çıkıyor. Yeni “Mor Paket”, mor çizgilere sahip ekose kumaş koltukların yanı sıra dikiş ve havalandırma ızgaralarında da mor renkli detaylar bulunuyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.